top of page

Om oss

"Jag är mycket mån om att salongen här i Bollnäs ska kännas hemtrevlig och varm att komma till så att kunden känner sig lugn och välkommen. Jag värdesätter en bra relation med kunderna och alla blir individuellt behandlade. HUD ÄR MIN STORA PASSION. Inget går upp emot att se en glad, pigg, frisk, slät hud – och det kan alla ha oavsett ålder."

- Anne-Charlotte Tikkanen, VD

cidesco.png
iTEC-Logo_RGB-528x194.jpeg
SHR-Logga_1.png
expert-logo.png

Anne-Charlotte Tikkanen, VD

"Som hemvändare till Bollnäs efter 16 år i Kanada samt USA har jag alltid haft hudvård och hälsa som intresse. Min önskan var och har alltid varit att arbeta med ett serviceyrke där jag samtidigt hjälper mina kunder med att få ta hand om sig själva samt att få känna och se tydliga resultat efter behandlingar, produkter etc. Efter utbildningen på 90-talet i Edmonton, Kanada har jag i stort sett arbetat heltid som hudterapeut och nagelteknolog.

 

Eftersom att huden är kroppens största organ krävs det ständigt vidareutbildningar. Jag ses mycket hos utbildarna på Skin Concept Stockholm samt på Stureplanskliniken där jag även har ett mångårigt samarbete med Dr Pyra Haglund."

 

Auktoriserad hudterepeut: SHR, Cidesco, Itec world
Innehar examen vid Beauty School Edmonton Canada & 
Hudvårdshögskolan Stockholm

lottatikkanen.jpg

Vårt Team

bottom of page