top of page
4_edited.jpg

Kemisk peeling

Dermaceutic är ledande inom medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förbättra
huden radikalt. Dermaceutic hudvård är även rengörande mot akne, ökar lyster och
glans, ökar hudens elasticitet, tar bort åldersfläckar och reducerar fina linjer.
Föryngringen i huden finns kvar för alltid.

Dermaceutic Sensitive – Stimulerar cellnybildning och snabbar på nedbrytningen av döda celler. Förfinar hudens struktur och ger hyn lyster.

Eneomey Normal peel 25% – För tjockare hud, åldrad hud eller hud redan behandlad med glykolsyra samt för fet hy med aknetendens. Stimulerar nycellbildningen och snabbar på nedbrytningen av döda celler. Förfinar hudens struktur och ger lyster.

Cosmo Peel Dermaceutic TCA – En syrabehandling som passar perfekt för huden med ålderstecken, pigmenteringar, postakne-ärr eller akne. Ökar fasthet, spänst och hudens elastisitet samt dämpar inflammation, blemmor och uslag. Medicinsk hudvård med hållbart resultat. Passar perfekt för fet, blandad och acne hud. Du som har mogen hy och önskar förebygga förtyda hudåldrande, motverka slapp hud samt åldersrelaterad pigmentering får snabb effekt efter 1 behandlingen.

I Cosmo Peel ingår TCA, som är förkortning för trichloroacetic acid eller triklorättiksyra med andra ord. TCA-syra penetreras i huden under buffrad kontroll och tack vare detta ger Cosmo Peel inte inflammation i huden.

Finns i fyra olika koncentrationer/styrkor:

  • TCA 12% tillhör till ytliga peelingar

  • TCA 15% tillhör till ytliga peelingar

  • TCA 18% tillhör till mellandjupa peelingar

Ring för mer information: 0278-16162

För prisuppgifter och tidsbokning gå in via Bokadirekt.

Dermaceutic Milkpeel 50% – För alla åldrar. Föryngrande, även bra för aknebenägen hud. För nedsatt elasticitet, fina linjer och pigment utjämning, reglering av talgkötelproduktion.

Mela Peel – För solskadad hud. Innehåller två behandlingar på salong samt hemmaprodukt som används i 4 veckor. Till för att eliminera det pigment som redan finns och för att förhindra ytterligare bildning av pigment.

För prisuppgifter och tidsbokning gå in via Bokadirekt.

bottom of page